Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Παραδοσιακή συνταγή με όσπρια από την Κεφαλλονιά

ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΡΕΛΙΑ:
100 γρ φακές
100 γρ φασόλια ξερά μέτριου μεγέθους
100 γρ κουκιά
100 γρ ρεβύθια
100 γρ καλαμπόκι
100 γρ σιτάρι
ελαιόλαδο
αλάτι και λεμόνι
 
εκτέλεση συνταγής:

Βάζουμε σε νερό τα όσπρια από το προηγούμενο βράδυ. Την επόμενη μέρα τα βράζουμε μαζί με το καλαμπόκι και το σιτάρι μέχρι να χυλώσουν. Τα σερβίρουμε με λάδι και λεμόνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου